/

Menús del primer dia de la Mostra de Cuines de Calvià

La Mostra de Cuines de Calvià se celebra durant quatre divendres del mes d'abril, i dedica un dia a cada una de les quatre grans zones en les quals es divideix el municipi

La primavera de 2022 presenta un mes d’abril carregat de bon menjar gràcies a la Mostra de Cuines de Calvià. Aquest esdeveniment gastronòmic dona el sus a un festival culinari que recorre els restaurants de diferents poblacions del municipi.

La Mostra de Cuines de Calvià se celebra durant quatre divendres del mes d’abril, i dedica un dia a cada una de les quatre grans zones en les quals es divideix el municipi:

  • Divendres 08/04/2022: Palmanova, Magaluf, Son Ferrer
  • Divendres 15/04/2022: Santa Ponça, Costa de la Calma, Son Bugadelles
  • Divendres 22/04/2022: Peguera, Cala Fornells, el Toro, Calvià, es Capdellà
  • Divendres 29/04/2022: Cas Català, Bendinat, Illetes, Portals Nous, Costa d’en Blanes, Son Caliu

A continuació podeu consultar els menús que oferiran els restaurants el proper dia 8 d’abril a Palmanova, Magaluf, Son Ferrer

BONDI BEACH MAGALUF – Passeig marítim de Magaluf, 7 (Magaluf)
Reserves: 637 635 310
Primer plat: Musclos a la marinera
Plat principal: Bacallà confitat amb espinacs a la mallorquina
Postres: Gató de pistatxo
Beguda: A triar: copa de vi, cervesa, refresc i aigua
Preu: 18€

MY THAI – Passeig del mar, 12  (Palmanova)
Menjar tailandès davant del mar
Reserves: 971 680 682
Primer plat: 1 rotlle de primavera
Plat principal: Curri Panang amb pollastre i verdures mixtes, brots de bambú en llet de coco
Postres: Pastís de pastanaga
Beguda: Una copa de vi o aigua o cervesa
Preu: 16€

RESTAURANT CIRO’S – Passeig del mar, 3 (Palmanova)
Reserves: 971 681 052
Primer plat: Caldereta de mariscos amb arròs diamant, crostons i cruixent d’ibèric
Plat principal: Suprema de bacallà gratinat amb allioli de safrà de Castella-la Manxa
Postres: Creps de Nutella amb xocolata blanca i crumble de fruita seca
Beguda: Copa de vi Rioja, aigua, canya o refresc
Preu: 18€

RESTAURANT CASA GARCÍA’S – Greco, 6 LC. 3 (Magaluf)
Reserves: 971 130 089
Primer plat: Frit
Plat principal:   Espatlla de xot calvianer
Postres: Gató amb gelat
Beguda: Aigua, 1 refresc o 1 canya o 1 copa de vi
Preu: 17€

NO STRESS WINE&PROSECCO – Passeig del mar, 12  (Palmanova)
Reserves: 971 772 732
Primer plat: Albergínies a la parmesana: tipus de lasanya feta d’albergínies, parmesà rallat, salsa de tomàquet i fulles d’alfàbrega
Plat principal: Risotto en crema d’espàrrecs amb gambes marinades en mantega de menta
Postres: Cannolo sicilià: gofra farcida de ricotta dolça siciliana amb toc de xocolata
Beguda: Refresc/aigua copa vi/canya
Preu: 17€

BAYTI CAFÉ – Germans Pinzon, 1. LC. 3-4 (Palmanova)
Reserves: 661 309 643
Primer plat: Natxos
Plat principal: Mashawi habibi (broquetes de pollastre i vedella, hummus, patates i verdura)
Postres: Nammura (postre libanès)
Beguda: Vi, cervesa, aigua o refresc
Preu: 15€

MESÓN CAN MIGUEL – Galió, 13 (Magaluf)
Reserves: 601 387 939
Primer plat: Xampinyons a l’allet
Plat principal: Pollastró amb patates
Postres: Pastís de formatge
Beguda: Aigua o got de vi
Preu: 14€

OCEANS RESTAURANT – Plaça Jack Sasson, s/n (Magaluf)
Reserves: 618 190 324
Primer plat: Caneló d’avocat farcit de marisc
Plat principal: Jarret de corder lletó, sobre Parmentier de nyàmera i bolets
Postres: Pastís cremós de formatge
Beguda: Aigua, canya o refresc
Preu: 18€

RESTAURANTE EL MUNDO – Pinada, 8. LC. 2 (Magaluf)
Reserves: 971 681 280
Primer plat: Gambes a l’americana
Plat principal: Xai al forn amb salsa El Mundo
Postres: Tiramisú casolà
Beguda: Copa de vi, canya, refresc o copa de sangria
Preu: 18€

TITANIC MAGALUF – Contralmirall Riera, LC. 8 (Magaluf)
Reserves: 635 595 548
Primer plat: Frit mallorquí o Musclos a la marinera
Plat principal: Stroganoff de pollastre servit amb arròs i patates o Salmó amb taronja servit amb verdures de temporada i arròs
Postres: Crema catalana o Tiramisú
Beguda: Refresc, aigua, canya o copa de vi Rioja
Preu: 18€

EL BALCÓN – Contralmirall Pou, 2 (Magaluf)
Reserves: 971 198 567
Primer plat: Albergínies a la parmesana o Vitel toné
Plat principal: Raviolis amb tòfona o Espaguetis frutti di mare
Postres: Tiramisú casolà
Beguda: Aigua i canya o copa de vi de la casa
Preu: 16€

RESTAURANT POLIDEPORTIVO MAGALUF – Miño, s/n (Magaluf)
Reserves: 971 130 753
Primer plat: Caldereta de llamàntol amb pa d’all
Plat principal: Filet de vedella amb tòfones i patata gratinat amb saltat de xampinyons i pastanagues
Postres: Panna cotta amb fruits del bosc
Beguda: Aigua i vi
Preu: 18€

RESTAURANT PINOS – Hams, 1 (Sol de Mallorca)
Reserves: 971 133 093
Primer plat: Tastets cruixents de tonyina vermella en cebiche estil Nikkei
Plat principal: Brioix de mantega torrada amb costelles de barbacoa, Malibú i cítrics. Cuinada durant 22 h en la seva salsa
Postres: Pastís casolà de formatges, secret del xef
Beguda: Aigua
Preu: 18€

RESTAURANTE PARDO’S – Av. Magaluf, 2. LC. 10 (Magaluf)
Reserves: 971 132 601
Primer plat: Variat de croquetes de pernil ibèric i croquetes de gambes
Plat principal: Bacallà confitat amb sobrassada i mel
Postres: Flam de cafè
Beguda: Copa de vi, aigua, canya, refresc
Preu: 18€

TAYLOR’S – Duc estremera, 14 (Magaluf)
Reserves: 650 874 869
Primer plat: Croquetes de pernil o de pollastre i pistatxo amb maionesa de curri
Plat principal: Costella de porc cuinada a baixa temperatura amb salsa bbq o mel i mostassa
Postres: Banoffee
Beguda: Copa de vi, refresc o canya
Preu: 18€

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

code

 

Latest from Actualitat