Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

En el marc de les activitats organitzades en la Fira Arrels, que se celebra al recinte firal de Maó els propers dies 6 i 7 d’abril, el Consell Insular de Menorca, juntament amb el suport de les associacions de restaurants de CAEB i PIME, ha organitzat la segona edició de les Jornades Gastronòmiques de Producte Local i Cuina de Menorca.

La cita tendrà lloc del 22 de març al 7 d’abril i compta amb la participació de 12 restaurants de l’illa de Menorca que oferiran un menú especial a base de producte menorquí. Des de l’organització apunten que aquestes jornades, són una iniciativa per fomentar el suport al producte local per part del sector de la restauració.

Els restaurants que hi participen són:

  • Can Bernat des Grau. Maó. Telèfon: 650 97 46 85
  • Passió Mediterrània. Maó. Telèfon: 971 35 47 04
  • Alcaufar Vell. Sant Lluís. Telèfon: 971 15 18 74
  • Sa Pedrera des Pujol. Sant Lluís. Telèfon:  971 15 07 17
  • Pan y Vino. Sant Lluís. Telèfon:  971 15 02 01
  • Café Bristó. Es Mercadal. Telèfon: 971 15 42 06
  • Ca n’Aguedet. Es Mercadal. Telèfon: 971 37 53 91
  • Tast. Es Mercadal. Telèfon: 971 37 55 87
  • Cafè Balear. Ciutadella. Telèfon: 971 38 00 05
  • Rels. Ciutadella. Telèfon: 971 48 05 16
  • Racó des Palau. Ciutadella. Telèfon: 971 38 54 02
  • Es Tast de na Silvia. Ciutadella. Telèfon: 971 38 78 95

Cada restaurant elabora el menú i hi posa el preu, per reservar-hi taula, cal contactar directament amb cada establiment.