Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

El producte local i el teixit comercial i industrial de Porreres són els protagonistes de la Fira de Tardor d’aquest poble. Xisca Mora, batllessa de Porreres explica que l’edició de l’any passat no es va poder celebrar com tocava i que “en aquesta ocasió és inevitable que les emocions es trobin, després del gran impacte que ha ocasionat la pandèmia a escala material i econòmica però, sobretot, humana”.

La fira es farà el diumenge 31 d’octubre i hi haurà exposició d’eines antigues, fireta de còmics, jocs i merchandising, a més de mostra de cavalls, exposició de rapinyaires i de cotxes i motos antics. A l’avinguda del Bisbe Campins, a partir de les 9.30 hores, hi haurà la Mostra de Productes Porrerencs. També hi haurà ballada popular amb el grup S’Estol Porrerenc, a més d’animació infantil amb Cucorba i l’actuació de la cantautora de Felanitx Maria Hein.

Maria Antònia Veny, regidora de Comerç, apunta que “recuperarem una Fira més local, evitant aglomeracions i respectant totes les mesures preventives i organitzatives previstes per poder garantir que es pugui fer de manera segura”.

Consultau aquí el programa de la Fira de Tardor de Porreres 2021.