Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

El celler més antic de Mallorca, Bodega Ribas, acaba de presentar les noves instal·lacions una obra que ha firmat el prestigiós arquitecte Rafael Moneo. Tot i això, el pes de la direcció d’aquest nou espai ha anat a càrrec de l’estudi Canals Moneo, amb els arquitectes Clara Moneo i Valerio Canals.

La intervenció s’ha realitzat dins la casa senyorial de Bodegues Ribas, del segle XVIII, que està inclosa en el Catàleg de Patrimoni Històric de Consell. Es tracta d’un nou edifici de 800 metres quadrats que es dedicarà integrament a l’elaboració dels vins blancs i rosats. L’espai es divideix en tres plantes, dues de les quals són subterrànies, i consisteix en una nau diàfana que vista des de l’exterior s’assembla als edificis del voltant, mentre que a l’interior destaca perquè té un aire futurista amb formigó blanc i fusta i rajoles de diferents colors i tonalitats.

Els propietaris de Bodega Ribas són els germans Araceli Javier Servera Ribas que recullen una tradició vinícola que es remunta a l’any 1711, quan es va fundar aquest celler de Consell (Mallorca).

El celler es pot visitar sempre amb cita prèvia al 971 62 26 73. D’agost a octubre l’horari és de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i de 16 a 18 hores.