Ingredients

Per a 2 persones

– 500 g de llom de bacallà

– 40 g de mel de romaní

– 40 g de mostassa antiga granulada

– 4 grans d’all

– 400 ml de nata líquida

– 4 patates petites

– 500 g de bròquil

– Farigola

– Oli d’oliva

Preparació

Aquesta és una recepta que férem fa dos anys per celebrar el cap d’any. Està extreta de la revista Cuina i és del xef Roberto Pérez.

Posau el bacallà amb oli d’oliva, els alls i la farigola en un recipient adequant i coeu-lo molt lentament a fi de confitar-lo.

Mentrestant, en una paela petita, barrejau la mel, la mostassa i la nata. Deixau-ho reduir una mica.

Pelau les patates a l’anglesa, és a dir, de forma ovalada com una pilota de rugbi i bulliu-les. A part, feu el mateix amb el bròquil.

Posau el bacallà cuit en un plat, afegiu-hi la salsa i acompanyau-lo de les patates.

Nota: nosaltres no hi posàrem bròquil.

Bon profit!