Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ingredients

Per a 2 persones
– 500 g de llom de bacallà
– 40 g de mel de romaní
– 40 g de mostassa antiga granulada
– 4 grans d’all
– 400 ml de nata líquida
– 4 patates petites
– 500 g de bròquil
– Farigola
– Oli d’oliva

Preparació

Aquesta és una recepta que férem fa dos anys per celebrar el cap d’any. Està extreta de la revista Cuina i és del xef Roberto Pérez.

Posau el bacallà amb oli d’oliva, els alls i la farigola en un recipient adequant i coeu-lo molt lentament a fi de confitar-lo.
Mentrestant, en una paela petita, barrejau la mel, la mostassa i la nata. Deixau-ho reduir una mica.

Pelau les patates a l’anglesa, és a dir, de forma ovalada com una pilota de rugbi i bulliu-les. A part, feu el mateix amb el bròquil.

Posau el bacallà cuit en un plat, afegiu-hi la salsa i acompanyau-lo de les patates.

Nota: nosaltres no hi posàrem bròquil.

Bon profit!