Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch und Amerikanisches Englisch verfügbar. Der Inhalt wird in der Standard-Sprache dieser Website angezeigt. Sie können einen Link anklicken, um zu einer anderen verfügbaren Sprache zu wechseln.

Ingredients

Per a 2 persones
– 500 g de llom de bacallà
– 40 g de mel de romaní
– 40 g de mostassa antiga granulada
– 4 grans d’all
– 400 ml de nata líquida
– 4 patates petites
– 500 g de bròquil
– Farigola
– Oli d’oliva

Preparació

Aquesta és una recepta que férem fa dos anys per celebrar el cap d’any. Està extreta de la revista Cuina i és del xef Roberto Pérez.

Posau el bacallà amb oli d’oliva, els alls i la farigola en un recipient adequant i coeu-lo molt lentament a fi de confitar-lo.
Mentrestant, en una paela petita, barrejau la mel, la mostassa i la nata. Deixau-ho reduir una mica.

Pelau les patates a l’anglesa, és a dir, de forma ovalada com una pilota de rugbi i bulliu-les. A part, feu el mateix amb el bròquil.

Posau el bacallà cuit en un plat, afegiu-hi la salsa i acompanyau-lo de les patates.

Nota: nosaltres no hi posàrem bròquil.

Bon profit!