Com elaborar un lluç amb salsa verda per els dies calorosos d'estius
La coca de recapte o coca de verdures és una coca salada que duu hortalisses escalivades a damunt, típicament pebrera o pebrot,
Un dels plats del Maresme per excel·lència és la sípia amb patates i pèsols, anomenat també com el plat de Mataró
Aprofitant la temporada de llampuga hem volgut fer aquest plat tan simple i tan bo. Per ventura el fet que només puguem
Panades de sípia, una recepta de cuina mallorquina
7 mins de lectura
1 És temps de la jaia ‘Corema’ i les seves set cames. I amb tot això s’acosta el temps de panades, de rubiols,
Un truquet: Si li donem la volta al calamars, no ens cal l’escuradents
Poseu les gambes a descongelar una hora abans dins del frigorífic.
Primer cal coure els espinacs en aigua amb sal. Escorreu-los bé, els podeu premsar en un colador.
>Talleu la lletxa, una vegada neta i estripada, a rodanxes d'un centímetre aproximadament.
Escaldeu els llagostins en aigua calenta. Peleu-los, extraieu-los l'intestí central i munteu les broquetes punxant els llagostins per llarg.
Fregim les llenegues en oli d' oliva amb l' all senser i una mica de sal ( no han d' estar molt
Saltem els bolets amb oli d' oliva. Hi afegim les cloïsses, el raig de xerés i la branqueta de timó o romaní.
En
En una olleta, sofregim una mica el porro amb oli d’oliva i a continuació hi afegim la carbassa a trossets, ho sofregim
Arròs sec amb sípia i gambes
2 mins de lectura
1 En primer lloc, prepararem el brou de peix de roca. Simplement necessitarem un quilo de peix de roca i aigua.
Pastís de peix
2 mins de lectura
1 Untau un motlle de plum cake amb mantega. Posau el peix dins una olla amb aigua que el cobreixi.
Bullit de peix
1 min. de lectura
1 El bullit de peix és tot un clàssic de la cuina eivissenca. Com passa amb totes les receptes tradicionals, cadascú en té
Per començar, untarem generosament de formatge, quatre de les sis llesques del pa de motlle. Després, les col·locarem unes sobre les altres
1. Per cada cassoleta de pasta fil·lo, dividirem cada làmina en 4 parts i les pintarem amb mantega desfeta. Les col·loquem una