Lluç amb salsa verda

2 mins de lectura

Com elaborar un lluç amb salsa verda per els dies calorosos d'estius

Recepta de coca de recapte

3 mins de lectura

La coca de recapte o coca de verdures és una coca salada que duu hortalisses escalivades a damunt, típicament pebrera o pebrot,

Estofat de sípia amb patates

3 mins de lectura

Un dels plats del Maresme per excel·lència és la sípia amb patates i pèsols, anomenat també com el plat de Mataró

Llampuga amb pebres

1 min. de lectura

Aprofitant la temporada de llampuga hem volgut fer aquest plat tan simple i tan bo. Per ventura el fet que només puguem

Salmó en pasta de fulls

2 mins de lectura

Primer cal coure els espinacs en aigua amb sal. Escorreu-los bé, els podeu premsar en un colador.

Rap amb llenegues

1 min. de lectura

Fregim les llenegues en oli d' oliva amb l' all senser i una mica de sal ( no han d' estar molt

Pastís de peix

2 mins de lectura
1

Untau un motlle de plum cake amb mantega. Posau el peix dins una olla amb aigua que el cobreixi.

Bullit de peix

1 min. de lectura
1

El bullit de peix és tot un clàssic de la cuina eivissenca. Com passa amb totes les receptes tradicionals, cadascú en té