Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

La Gelateria Ca’n Miquel de Palma destaca per fer uns gelats molt bons i de qualitat. Hi ha una gran varietats de sabors, elaborats amb llet fresca d’AGAMA i també sense lactosa, amb més de 60 gustos diferents, tan de dolços com de salats i amb alcohol.

A més de gelats i sorbets, també hi elaboren pastissos i coques dolces com les coques de patata, les panades, cocarrois de ceba i, també, orxata. També hi ha gelats que només fan durant l’estiu com el d’alfabeguera, de trempó i el d’herba-sana.

L’elaboració artesanal i els ingredients de primera qualitat són la clau del seu èxit. 

Miquel Solivellas (de Caimari) i Apol·lònia Vallori (d’Inca) varen obrir la Gelateria Ca’n Miquel l’any 1979. La qualitat dels seus gelats i el tracte proper a la gent els va convertir amb una de les gelateries de referència de Palma i de Mallorca. Actualment la regenta la segona i la tercera generació.

View larger map