Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

El cuiner català Òscar Molina ofereix un passeig culinari interessant a base de combinar la cuina japonesa i peruana amb la mediterrània. Una experiència gastronòmica que Molina ha batiat amb el nom Japeruvian Cuisine i que li ha servit per ser nomenat com a Xef de l’Any 2018 en els Premis Gastronòmics Eivissa – Formentera que atorga l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de les Balears (APEGIB).

El restaurant La Gaia es troba a les instal·lacions d’Ibiza Gran Hotel, de la ciutat d’Eivissa; un espai diàfan en el qual una barra llarguíssima és la protagonista, ara bé, tan es pot menjar a la barra com a les taules baixes.

Hi trobareu des de sushis makis originals fins a còctels nikkei-mediterranis i uns plats sofisticats com el ravioli de rajada amb navalles marinades i escuma de tsume, les  gyozas de Porc Negre i gamba d’Eivissa, servides amb galleta de tapioca, gerds i brots de bleda vermella o el llamàntol del Mediterrani torrat amb crema de blat de moro coent i oli de vainilla, entre altres propostes.

View larger map