Ca s´Hereu

A més dels 15 tipus de pa amb oli, ofereixen una carta molt completa com tapes (musclos farcits, croquetes) opcions vegetarianes (graellada de verdures) carn (estruç i cangur), peix (llenguado o sípia) i amanides (grega). A més de la sala interior, que té un poc de mala acústica, tenen un pati exterior molt interessant.

Visualitza el mapa complet

4 Comments

  1. Desastroso almuerzo,3adultos y 2niños ,tardaron en coger la comanda,llego primero la comida y despues la bebida y entre plato y plato mas de media hora de reloj. La paella fria sin sabor,el segundo cordon blue crudo ademas de pedir insistentemente pan y sal…,No volveremos mas mal servicio y mala comida.

  2. Un lloc agradable i amb bona gent, per menjar una amanida o bé us recoman es menú diari, qualitat preu exel·lent Es personal de lo millor.

  3. Vaig anar a sopar anit. l´ambient agradable. El pa del pa amb olii i el companatge son molt bons. L´amanida va esser correcte, li mancà un poc de fantasia com ara una vinagreta o una salsa, en lloc de trempar-ho amb oli i vinagre. És un lloc molt recomanable per a anar a fer un bon pa amb oli.

Leave a Reply

Your email address will not be published.