Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Aquest restaurant de Llucmajor ofereix una proposta variada de plats, a base de producte fresc i, principalment de Mallorca. Tant hi podeu fer un plat com compartir-los com si fossin tapes. Hi podeu menjar des d’un panet llonguet de camallot a la planxa amb maonesa i pebre de tap de quartí, fins a una ensalada pagesa, amb peix sec de Formentera, ou bullit, patata i trempó. També hi fan musclos cuits amb verdures, galta de porc amb puré de moniato, pambolis amb pa de xeixa, tàrtar de tonyina i broquetes de rap i llagostins amb curri verd. Hi destaca una seleccionada carta de vins (Vinya Taujana, Sa Rota, Son Prim o Binigrau). De postres, us recomanam un clàssic de la cuina mallorquina, gató amb gelat d’ametla.

La cuina del restaurant Contrabando és a la vista dels comensals, que poden veure com es preparen els plats. El local és molt acollidor i està decorat amb elements que recorden els oficis antics de Llucmajor, (pagesos, sabaters i talladors de marès) i també al contraban que molts havien de fer per sobreviure, ja fos de tabac, alcohol o teles. Com que la temàtica és el contraban, us proposam de trobar una nau d’Star Wars que hi ha penjada, el pilot de la qual també es dedicava a fer estraperlo.

View larger map