Sorprenent, agradable i fresquet. Així és el restaurant n’Hereveta de Porreres.

Us ofereix menús de migdia, de referencia a tota la zona de Porreres per la seva varietat, sempre 3 primers, 3 segons i postres casolanes. Són equilibrats en la composició dels plats, com també en l’opció vegetariana de menú, tot per un bon preu: 9,50 €.

I quan fosqueja, preparen una carta de tapes, pizzes, wraps, ensalades boníssimes. Es troba dins el Parc de n’Hereveta, un entorn ideal per gaudir de l’aire, fel verd y del bon estar.

D’entre les seves especialitats hi trobareu les pizzes, com la porrerenca (d’albercocs secs i sobrassada) o l’índia (de pollastre i curri). També us soprendran les tapes, com els pebres del piquillo farcits de peix amb beixamel de porros o l’humus casolà; sense oblidar les ensalades, com la de formatge de cabra a la planxa, la italiana amb pasta, la grega…

Els wraps també hi són presents: una de les mossegades més fresques per aquesta nova temporada, us enganxaran!

De còctels, deixau-vos sorprendre pel daikiri d’albercocs (fruit característic de Porreres), els mojitos o les pinyes col·lades! Com també pels seus cafès especials; cafè Brasil (fred amb coco i rom) cafè morroco (cafè de coctelera amb herba-sana i pell de llimona), et.

Hi organitzen concerts sovint, els cap de setmana de jazz, swing, bossa, molt recomanable per passar vetlades a la fresa!

I si encara en vols més, hi trobareu dues seleccions petites però ben proposades! La de vins: mallorquins (Son Bordils, Armero i Adrover, Can Feliu…) i la de cervesses des de la Voll Damm a l’Alhambra, la Hoegarden, passant per la Leffe i Franciscaner.

View larger map