N’Hereveta

Sorprenent, agradable i fresquet. Així és el restaurant n’Hereveta de Porreres.

Us ofereix  menús de migdia, de referencia a tota la zona de Porreres per la seva varietat, sempre 3 primers, 3 segons i postres casolanes.  Són equilibrats en la composició dels plats, com també en l’opció vegetariana de menú, tot per un bon preu: 9,50 €.

I quan fosqueja, preparen una carta de tapes, pizzes, wraps, ensalades boníssimes.   Es troba dins el Parc de n’Hereveta,  un entorn ideal per gaudir de l’aire, fel verd y del bon estar.

D’entre les seves especialitats hi  trobareu les pizzes, com la porrerenca (d’albercocs secs i sobrassada) o l’índia (de pollastre i curri).  També us soprendran les tapes, com els pebres del piquillo farcits de peix amb beixamel de porros o l’humus casolà; sense oblidar les ensalades, com la de formatge de cabra a la planxa, la italiana amb pasta, la grega…

Els wraps també hi són presents: una de les mossegades més fresques per aquesta nova temporada, us enganxaran!

De còctels, deixau-vos sorprendre pel daikiri d’albercocs (fruit característic de Porreres), els mojitos o les pinyes col·lades! Com també pels seus cafès especials; cafè Brasil (fred amb coco i rom) cafè morroco (cafè de coctelera amb herba-sana i pell de llimona), et.

Hi organitzen concerts sovint, els cap de setmana de jazz, swing, bossa, molt recomanable per passar vetlades a la fresa!

I  si encara en vols més, hi trobareu dues seleccions petites però ben proposades! La de vins: mallorquins (Son Bordils, Armero i Adrover, Can Feliu…) i la de cervesses des de la Voll Damm a l’Alhambra, la Hoegarden, passant per la Leffe i Franciscaner.

Visualitza el mapa complet

8 Comments

  1. Jo, a part de la qualitat de la carta i com no dels seus gintòics, recomanaría a tothom que demanes el ‘carajillo’, una cosa bona bona.

  2. Dissabte passat hi vaig anar a dinar i tans sols volia donar ses gracies i recomanar-ho a tothom que vulgui menjar MOLT BE, amb un tracte excel·lent i a un entorn molt agradable. Encara que me ve un poc escarremà (visc a Palma) hi pens anar moltes mes vegadas. Val la pena. Salut¡¡

  3. mil i una gràcies a vosaltres per fer-nos disfrutar de la nosrta passió! crear, cuinar i sevir!!!

  4. Excel·lent tracte humà, excel·lent menjar, excel·lents els còctels i sobretot, SOBRETOT, menjar sense gluten!
    Gràcies per permetre als celíacs gaudir de la bona cuina fora de casa!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.