Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Cuscústagín falafel són alguns dels plats que podeu trobar al restaurant Muaré de Palma, situat entre el Mercat de Pere Garau i el carrer de Manacor.

El xef és Jalal Aidouni i hi hem tastat el tagín de pilotes de sardines i briwatte de kefta, també hi fan infusions d’herba-sana a més de rebosteria variada, com el mahalabia (postres de Líbia) i sucs naturals fets al moment.

El projecte és una idea de les germanes Maribel i Alejandra Bordoy que reten un homenatge a la cuina del Mediterrani. També hi trobareu plats com el tombet (en temporada) i gaspatxo, o la sopa de farina (tardor-hivern), com també broquetes de pollastre, kefta i merguez.

Muaré es defineix com un restaurant halal a Palma, amb productes ecològics i de kilòmetre zero.

View larger map