Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Sa Pedrera des Pujol és un restaurant amb encant, ubicat en una antiga pedrera de marès de Sant Lluís. Hi trobareu una interpretació creativa de la cuina de menorca, des de l’oliaigua amb figues, fins a espardenyes amb gamba vermell i safrà de Menorca o la formatjada Wellington de luxe, a més de les postres batejades amb el nom ‘Revolució del formatge de Maó – Menorca’, amb el qual varen guanyar el 2n premi com a Postre Revelació de Madrid Fusión 2020.

Dani Mora i Núria Pendás han convertit aquest restaurant en un dels referents de la nova cuina de Menorca. Els dos són asturians, però duen més de mitja vida a Menorca. L’any 2003, Daniel Mora va agafar el llegat gastronòmic de sa mare, que és menorquina, per fer la base del seu estil culinari a Sa Pedrera des Pujol.

View larger map