Restaurant Salicòrnia

A primera línia del mar de la Colònia de Sant Jordi, hi trobareu el restaurant Salicòrnia, un espai carregat de llum i amb una terrassa envejable que mira a l’antic port de pescadors.

Hi destaca una cuina marinera, amb productes de proximitat des d’escórpores, pagells, llobarros fins a la gamba vermella mallorquina i les llagostes de la zona. Hi preparen arrossos melosos, secs i fideuà.

La carta està concebuda pel xef Pablo Tomás que s’encarrega de la cuina del grup Gallery, al qual pertany aquest restaurant de la Colònia de Sant Jordi. D’entre les especialitats cal destacar l’arròs mariner, la fideuà a la llauna i escamerlans, a més de la brandada de bacallà, el tàrtar de tonyina i vermell d’ou, el salmorejo amb escopinyes i ‘pico de gallo’o el pop de roca amb mojo vermell i oli de sobrassada.

A més, a partir de les 12 h del migdia, Salicòrnia es converteix en un autèntic coktail-bar, amb els millors còctels d’autor com el Salicornia Sour, clàssics reversionats com el Margarita estil tex-mex o el Mojito mestre, i per als fans del healthy lifestyle, la carta ofereix opcions com smoothies & frozen de fruites tropicals i iogurts, que converteixen en un espectacle digne d’admiració la barra del restaurant.

A més, a partir de les 19 hores, la 4a planta de l’edifici es converteix en un encisador rooftop-bar batiat com The Top que ofereix una panoràmica de l’illa i de la mar incomparables, amb vistes a les platges de es Dolç i Cala Carbó.

Visualitza el mapa complet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Latest from Restaurants