Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

El restaurant La Vasca de Palma ofereix una carta fresca i sabrosa basada en plats per compartir. Tàrtar de tonyina, patates braves, ous amb gules, com també carn (mitjana, costelles, secret), a més del bacallà a la biscaina i el formatge Idiazábal fan part d’una carta que es combina amb un ampli assortiment de tapes i barquetes com el rabovitx (sanvitx de coa de bou).

El local es divideix en dues sales. La superior, ideal per fer un vinet i unes tapes, mentre que a la inferior hi trobareu una sala àmplia on s’hi ubica la cuina. La selecció de vins és suficient per gaudir de la beguda preferida del déu Baco.

En aquest mateix local, anys enrere s’hi va ubicar el restaurant La Bigornia, especialitzat en cuina castellana (lechazojudionescocido castellano, etc.), que va tancar a final de l’any 2016.

View larger map