Royal Beach

Aquest és un dels restaurants i bars de copes d’indispensable visita. Aquest beach club de Mallorca ofereix un ambient únic a primera línia de mar. A Royal Beach, hi podeu dinar, sopar o fer un còctel. Hi trobareu una carta seleccionada i dissenyada pel cuiner Andreu Genestra, estrella Michelin, que s’encarrega d’executar el cuiner Toni Joan Martorell Lamckamp.

Hi trobareu un bistró, amb plats elaborats. Hi hem tastat croquetes de gamba a l’estil thai, porcelleta de porc negre mallorquí de Can Company amb moniato, preparada 15 hores al forn), tacos de ‘cochinita pibil’ i de pop amb pollastre, a més de mousse de xocolata amb mascarpone de canyella i .

El restaurant pertany a la família Carbonell, qui durant 35 anys el va regentar amb el nom de Golden Beach, fins que l’any 2001 a causa d’un temporal, un pinar va caure. Per aquest motiu, Tolo Carbonell, actual propietari, va decidir agafar el negoci familiar, i donar un gir de 360 graus al restaurant. Juntament amb la seva esposa, Susana, l’ha convertit en un espai de referència per als amants del bon menjar, la bona música, els bons còctels amb una de les millors vistes de Mallorca.

Visualitza el mapa complet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Latest from Restaurants