///

Setze tapes i set còctels competiran al concurs de TaPalma 2022

La cita tendrà lloc dia 21 de novembre, a les 16 hores, al Palau de Congressos de Palma

Un total de 46 establiments participaran al concurs de TaPalma 2022, que celebrarà el concurs de tapes i còctels el 21 de novembre al Palau de Congressos de Palma. Les propostes que s’hi presentaran es podran tastar a la ruta es durà a terme del 23 al 27 de novembre pels diferents locals adherits.

De tots els establiments, 26 s’han presentat al concurs que tindrà lloc tres categories (Tapa TaPalma, Tapa Temàtica i Còctel TaPalma) i en les quals hi participaran vuit finalistes.

D’aquesta manera, 16 tapes i 7 còctels lluitaran per obtenir l’or, tant en la tapa temàtica com en la tapa TaPalma, i també en còctels, i convertir-se en les millors creacions gastronòmiques i cocteleres de l’illa.

L’organització de TaPalma 2022 ha celebrat el 14 de novembre la presentació del concurs a les instal·lacions de Makro, en la qual s’ha donat a conèixer els concursants que han estat seleccionats en cadascuna de les categories. A més, s’ha fet el sorteig de l’ordre de participació el dia del certamen. També, s’hi han lliurat les caixes amb tot el material necessari perquè els establiments participants puguin fer les receptes.

El sus al concurs serà amb la categoria de la Tapa Temàtica que començarà a les 16.15 en el qual hi participaran els xefs dels següents restaurants: La Moderna; Katagi blau; L’Arancina Mallorca; Pintamonas; Aubamar Suites & Spa; Boira; Los Maños i Tasca y Arroces El Puente

Tot seguit, a les 17.15 hores, serà el torn per al concurs dels còctels amb els bartenders de Katagi Blau; Xalest Restaurant; Shaka; Bistro Esencia; Arume Sake Bar; Weyler Bonaire i Casa Flor.

Per a finalitzar, a les 18.15 hores es realitzarà el concurs de Tapa TaPalma en el qual hi concursaran: Cor Barra i Taula; La Consentida; Blat al Sac; Rosa del Mar; Shaka; Arume Sake Bar; Taberna La Gloria i Maleva.

Jurat del Concurs de TaPalma 2022
El jurat de tapes del concurs TaPalma 2022 estarà format per Igor Rodríguez, president del jurat de xefs i xef del restaurant El Bandarra, al qual l’acompanyaran en el certamen de Tapa TaPalma Luis Veira, xef del restaurant Árbore Da Veira, d’una estrella Michelin; Maria José San Román, xef del restaurant Monastrell, d’una estrella Michelin; Claudio Lemos, xef del restaurant Can Frasquet i Can Frasquet Barra; Koldo Royo, xef i ‘influencer’; Luis Cepeda, crític gastronòmic i Lydia E. Larrey, directora de comunicació de la DO Oli de Mallorca.

Mentre que el jurat en el concurs de Tapa Temàtica el president, Igor Rodríguez, estarà acompanyat per Maria José San Román, xef del restaurant Monastrell, d’una estrella Michelin; Jorge Brazález, xef del restaurant Roto d’Eivissa i guanyador de la cinquena edició de Masterchef; Maria Salinas, xef del restaurant LJs Ratxo; Jose Cortés, president d’ASCAIB, xef i assesor gastronòmic; Ana Mediavilla, presidenta del Consurs Nacional de Pintxos i Tapes Ciutat de Valladolid i AntòniaTorres Oliver, gerent i directora del Jurat de Tast de la IGP Sobrassada de Mallorca.

En quant al jurat de còctels, la presidenta serà Sònia Pou, relacions públiques de l’Associació de Bartenders de les Illes Balears (ABIB), qui estarà acompanyada per Alberto Franco, ambaixador d’OTC Group; Enrique Bayano, ambaixador de Coca-Cola i gerent de On The Rocks Events; Salvador Esquinas, ambaixador de Distribucions Túnel, i Laura Perelada, segona cap de bar de l’hotel El Llorenç Parc de la Mar.

Restaurants participants a  la rutaTaPalma 2022
Els restaurants participants són: Arume Sake Bar, Aubamar Suites & Spa, Bar Cristal, Bar Mavi, Bar Pigalle, Baum Marítimo, Bistro Esencia, Blat al Sac, Boira, Bon Profit, Born 8, Brutal, Can Frasquet, Casa Flor, Chalet Siena, Cor Barra i Taula, El Alpendre, El Bandarra, Entre Pinsas, Es Principal, In Café, Katagi Blau, L’Arancina Mallorca, La Consentida, La Moderna, La Pepita Burger Bar, Locura Ibérica, Los Maños, Maleva, Mercat 1930 – Burger Tex Mex, Mercat 1930 – Carnes a la Brasa, Mercat 1930 – Locura Ibérica, Mercat 1930 – Sushi & Poke, Mercat 1930 – Tap Station, Mercat 1930 – Tapas Mediterráneas, Mercat 1930 – Thai & Wok, Nou Bar Espanya, Pintamonas, Restaurante Marqués, Rosa del Mar, Shaka, Taberna La Gloria, Tasca y Arroces El Puente, Unoctavo, Weyler Bonaire i Xalest Restaurant.

La ruta de tapes i còctels se celebrarà del 23 al 25 de novembre en els 46 establiments que participen en aquesta edició de TaPalma 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat