Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Després d’anys dinamitzant la cultura del vermut a Mallorca, La Vermutera es presenta com elaborador de dos vermuts, els primers que treu al mercat. Es tracta del vermut No passis pena i  el vermut Te dic coses, fets amb vins de Mallorca de les varietats Mantonegro i Premsal de 7103 Petit Celler de Santa Maria del Camí, macerats amb botànics mallorquins seleccionats.

Alejo Mira i Xisco Albertí de La Vermutera que dos vermuts tenen un caràcter mallorquí perquè són elaborats amb raïm autòcton: “Tot i la similitud de botànics en tots dos vermuts -expliquen-, s’expressen de forma diferent en nas i en boca perquè els matisos propis de la varietat de raïm de el vi base demanaven una concentració diferent de botànics tan mediterranis com el romaní, la farigola i l’herballuïsa. També hi són presents les aromes més clàssiques del vermut com el clau, el donzell, la canyella, el cardamom o l’anís.

Es tracta d’una edició limitada i numerada, i només es comercialitzaran 1.200 botelles cada vermut.