Després d’anys dinamitzant la cultura del vermut a Mallorca, La Vermutera es presenta com elaborador de dos vermuts, els primers que treu al mercat. Es tracta del vermut No passis pena i  el vermut Te dic coses, fets amb vins de Mallorca de les varietats Mantonegro i Premsal de 7103 Petit Celler de Santa Maria del Camí, macerats amb botànics mallorquins seleccionats.

Alejo Mira i Xisco Albertí de La Vermutera que dos vermuts tenen un caràcter mallorquí perquè són elaborats amb raïm autòcton: “Tot i la similitud de botànics en tots dos vermuts -expliquen-, s’expressen de forma diferent en nas i en boca perquè els matisos propis de la varietat de raïm de el vi base demanaven una concentració diferent de botànics tan mediterranis com el romaní, la farigola i l’herballuïsa. També hi són presents les aromes més clàssiques del vermut com el clau, el donzell, la canyella, el cardamom o l’anís.

Es tracta d’una edició limitada i numerada, i només es comercialitzaran 1.200 botelles cada vermut.