/

Torna la Fira d’Artesania de Ferreries

L'activitat també dona importància als productes agroalimentaris

L’Ajuntament de Ferreries ha presentat la nova identitat de la tradicional Fira d’Artesania. La cita arriba a la 22a edició i també donarà protagonisme als productes agroalimentaris.

Pedro Pons, batle del municipi de Menorca, ha explicat que l’edició d’enguany s’ha avançat als dies 30 de setembre i 1 d’octubre per allargar la temporada turística i donar a conèixer tota l’artesania que ofereix el poble de Ferreries. Per la seva banda, el regidor de Promoció i Desenvolupament Econòmic, Ramon Sintes i la consellera de Turisme, Begonya Mercadal, han remarcat que “aquesta fira ha de ser l’impuls per un canvi d’imatge i agafar amb força noves propostes perquè els nostres productors artesans i comerços locals puguin tenir una finestra oberta al món gràcies a la plataforma que els proporcionam com són les paradetes a peu de carrer”.

Per a la fira d’enguany, l’Ajuntament ha apostat per canviar-ne l’estètica, no sols en la disposició dels artesans i amb l’eliminació de l’envelat gran, sinó que també presentarà una nova imatge.

En total, hi participaran 32 paradetes, repartides per tota la plaça d’Espanya, on s’acolliran artesans de tota mena: tèxtils, ceràmics, bijuters, torners, esparters, saboners, araders, ganiveters, etc.

Al llarg del cap de setmana, també s’hi han previst actuacions musicals de joves menorquins per amenitzar als assistents. Per acollir totes les persones assistents i participants, l’Ajuntament també ha habilitat una zona d’aparcament ubicada a la sortida d’es Migjorn, a la finca de Sant Telm.

Una de les més antigues de Menorca
La Fira de Ferreries és una de les més antigues i amb més recorregut de Menorca. L’activitat continuarà tenint el suport de l’Ajuntament de Ferreries com a nexe d’unió per englobar els artesans. Des de l’organisme municipal remarquen la importància de donar suport al teixit artesanal de l’illa de la mateixa manera que es fa amb el producte alimentari de quilòmetre zero, apostar pels productes creats i fabricats a Menorca i amb materials d’aquí.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat