Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Un total de 9 cellers de Mallorca han participat a la Barcelona Wine Week 2020. La cita, celebrada del 3 al 5 de febrer, té com a objectiu potenciar la comercialització del vi.

La Denominació d’Origen Binissalem hi ha participat donant a coneixen i oferint degustació del vi dels seus cellers, a més de difondre les varietats autòctones de raïm. D’aquesta DO hi han participat el celler Jose L. Ferrer i Biniagual.

També hi han estat presents sis cellers de la indicació geogràfica protegida (IGP) Vi de la Terra Mallorca i un celler de la IGP Serra Tramuntana‐Costa Nord han presentat els seus vins en aquest saló professional.

Durant aquest tres dies, hi han passat nombrosos representats de la distribució, la restauració i premsa especialitzada del sector.

Durant la segona jornada, la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació, va organitzar una ponència, ‘La singularitat dels vins de Mallorca’ que va impartir el sommelier Joan Arboix, del grup Santi Taura, en la qual va fer un recorregut per la història del vi de Mallorca des dels seus orígens fins a l’actualitat. També hi va comentar les característiques singulars i va dirigir un tast de vins: un monovarietal de Premsal i un monovarietal de Mantonegro de la DO Binissalem, un Mantonegro blanc de la IGP Mallorca i un monovarietal de Callet de la DO Pla i Llevant.