/

Álvaro Salazar: «Voro és únic, no s’assembla a cap restaurnt de les Balears»

Es tracta de l'únic restaurant amb dues estrelles Michelin de Mallorca, que també té un Sol de la Guia Repsol

Tot és a punt perquè el restaurant Voro de Canyamel reobre les portes el proper 24 de març. Es tracta de l‘únic restaurant amb dues estrelles Michelin de Mallorca, que també té un Sol de la Guia Repsol.

El seu xef i creador, Álvaro Salazar, es mostra molt il·lusionat amb la temporada 2022. «Aquesta temporada continuarem apostant pel nostre discurs gastronòmic basat en la creativitat, la memòria i l’entorn, amb una ampliació dels dos menús, Voro i Devoro», apunta el cuiner.

Amb una seguretat aclaparadora però, alhora, una humilitat que el caracteritza als fogons, Álvaro Salazar es troba ultimant els detalls d’una obertura molt esperada i que oferirà a Cap Vermell Grand Hotel.

«Voro és únic, que no s’assembla a cap restaurant de les Balear», remarca Álvaro Salazar. L’èxit de la seva cuina es basa en els sabors i les aromes de la seva Andalusia natal, com ara el comí torrat i l’olivera, però remarca que sempre «hi aposta pel producte local de la terra que ens acull, Mallorca, perquè ens agrada sentir-nos lliures i rendir homenatge a la immensa riquesa gastronòmica que ens envolta”.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat