Després de l’èxit de la primera edició del Mallorca Gin Festival, celebrada el mes de desembre de 2018, la firma de refrescos Franklin & Sons i Catavinos han organitzat una nova cita concebuda per conèixer i tastar una selecció de ginebres d’alta qualitat.

En aquesta ocasió, han ampliat l’oferta d’activitats ja que a més de les ginebres hi haurà food trucks i demostracions de barmans, que complementaran una àmplia selecció d’una vintena de ginebres premium com, per exemple, Iron Balls (Bangkok), Gin Raw (Catalunya),Sabatini (Itàlia), Sikkim (Espanya), Brockmans (Anglaterra), a més de les mallorquines CabrabocPalma GinOnze i Suau, entre altres.

L’acte tendrà lloc el proper divendres 28 de juny a les instal·lacions del Poble Espanyol de Palma, de 16 a 00 horesCarlo Pascu, organitzador de Mallorca Gin Festival i ambaixador de Franklin & Son, hi afegeix que hi seran presents  dos bartenders italians coneguts en el sector: Max la Rocca i Roberto Alori (Made in Cocktails).

L’entrada anticipada, que es pot comprar a Catavinos i al Poble Espanyol, val 10 euros i inclou 2 gintònics, mentre que si es compra el mateix dia 28 en valdrà 15.