Disculpa, però aquesta entrada només està disponible en Espanyol Europeu. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Després de l’èxit de la primera edició del Mallorca Gin Festival, celebrada el mes de desembre de 2018, la firma de refrescos Franklin & Sons i Catavinos han organitzat una nova cita concebuda per conèixer i tastar una selecció de ginebres d’alta qualitat.

En aquesta ocasió, han ampliat l’oferta d’activitats ja que a més de les ginebres hi haurà food trucks i demostracions de barmans, que complementaran una àmplia selecció d’una vintena de ginebres premium com, per exemple, Iron Balls (Bangkok), Gin Raw (Catalunya),Sabatini (Itàlia), Sikkim (Espanya), Brockmans (Anglaterra), a més de les mallorquines CabrabocPalma GinOnze i Suau, entre altres.

L’acte tendrà lloc el proper divendres 28 de juny a les instal·lacions del Poble Espanyol de Palma, de 16 a 00 horesCarlo Pascu, organitzador de Mallorca Gin Festival i ambaixador de Franklin & Son, hi afegeix que hi seran presents  dos bartenders italians coneguts en el sector: Max la Rocca i Roberto Alori (Made in Cocktails).

L’entrada anticipada, que es pot comprar a Catavinos i al Poble Espanyol, val 10 euros i inclou 2 gintònics, mentre que si es compra el mateix dia 28 en valdrà 15.