/

Chapeau i Ginbo revaliden les estrelles a Madrid Fusión

Les cocteleries Agabar i Brassclub també han rebut una menció

Les cocteleries de Mallorca Chapeau Ginbo, que fan part del grup Ginbo, continuen escalant llocs entre les millors d’Espanya i Portugal. El col·lectiu Top Cocktail Bar va lliurar dues estrelles a Chapeau i una a Ginbo a Madrid Fusión, concretament a l’escenari The Drinks Show.

Tant Chapeau com Ginbo varen superar el veredicte d’un exigent jurat internacional compost per periodistes experts en gastronomia, encapçalats pel president de World 50 Best Bars d’Espanya i Portugal, François Monti. Així, revaliden els reconeixements que van rebre el 2021.

Chapeau, que forma part de l’exclusiu grup de 7 cocteleries d’Espanya i Portugal, va revalidar les dues estrelles. Es tracta d’un reconeixement a la qualitat, al servei, a la innovació de la seva carta. A més a més, aquesta cocteleria palmesana forma part del prestigiós grup internacional TOP 500 Bars, a la posició 464. També és un local recomanat al selecte 50 Best Discovery, una extensió del rànquing anual 50 Best de restaurants i bars. A banda de tot això, el 2020 va rebre el premi “Millor carta d’Espanya” a Fibar Valladolid amb ‘Paisatges de Mallorca, una oda al producte local i els artesans, que ha tingut recorregut amb ‘Noltros’, presentada el 2022, amb la participació d’homes i dones de la gastronomia de l’illa, com ara Santi Taura, Ariadna Salvador, Lluís Pérez o Bàrbara Mesquida Mora.

Ginbo també revalida la seva estrella. Només deu cocteleries més d’Espanya i Portugal en tenen una. El guardó reconeix la qualitat, el servei i l’experimentació, perquè l’equip de Ginbo no deixa de sorprendre amb els seus còctels. De fet, el 2022 varen presentar la seva carta actual, Back to 90’s, un homenatge als transgressors anys 90, que va quedar entre les tres finalistes de ‘Millor menú’ de carta d’Espanya a Fibar 2022, un premi que varen guanyar el 2016.

Aprofitant aquests guardons, Ginbo ha anunciat l’obertura de la Sala de personal, al soterrani del local del Passeig Mallorca 14 de Palma; un concepte de cocteleria clandestina en una cuina industrial, amb còctels que mariden plats, seguint la filosofia omakase, és a dir, a l’elecció del bartender.

Cal dir que, d’entre les cocteleries de les Illes Balears premiades també hi ha  Agabar Brassclub, ja que han rebut una menció a la llista Top Cocktail Bar.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat