Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Durant 10 dies teniu l’oportunitat de gaudir dels millors plats que es cuinen a Algaida. Els vuit restaurants destacats del municipi oferiran del 23 d’octubfre a l’1 de novembre, menús especials.

Es tracta d’una iniciativa impulsada per l’Ajuntament d’Algaida, encapçalat per Maria Antònia Mulet, que enguany arriba a la 14a edició.

Per mor de les mesures contra la covid-19, és obligatori reservar prèviament al restaurant. Cal dir que les begudes no són incloses en el preu, però podreu gaudir del vi dels cellers d’Algaida, Can Majoral i Oliver Moragues al preu especial de 12 euros la botella.

A més a més, tothom que participi en la mostra, entrarà en un sorteig de 8 sopars per a dues persones a un dels restaurants participants (validesa fins al 30/11/20).

Els restaurants que hi participen són: Santuari de Cura, Sa Talaieta, S’Espiga, Pizzeria Pepe Nero, S’Hostal d’Algaida, Es 4 Vents, Celler de Randa i Can Sant Cafè.

Consultau, a continuació, els menús, telèfon i horaris dels establiments que participen a la 14a Mostra Gastronòmica d’Algaida:

Can Sant Cafè

Sa Plaça, 15. Tel. 971 594 582
Dimarts tancat

  • Primers:  Ravioli de carabassó farcit de bolets i foie-gras / Sèpia farcida de rap i llagostins amb salsa de marisc
  • Segons: Llobarro amb fonoll amb arròs negre i espinacs / Ploma de porc ibèric amb fruites vermelles i verdures amb fines herbes
  • Postres: Peres amb vi negre amb xocolata calenta / Pastís Velvet casolà

Preu: 21 €

Celler de Randa

C/ Església, 24 (Randa). Tel. 971 660 989
Dilluns i dimarts tancat

  • Primers: Caragols /  Frit loco
  • Segons: Calamar farcit / Conill amb ceba
  • Postres: Púding d’ensaïmada i coco / Gató amb gelat o granissat d’ametla

Preu: 22 €

Es 4 Vents 

Ctra. de Manacor Km 21,7 Tel. 971 665 173 / 647 151 645
Diumenge i dilluns vespre, i dimarts tot el dia tancat 

  • Primers: Canelons d’ànec / Fideus de vermar
  • Segons: Bacallà a la mallorquina / Aguiat de vedella de gra amb bolets
  • Postres Greixonera de brossat / Palo de crema de Can Salem (Pastisseria d’autor)

Preu: 22 euros

S’Hostal d’Algaida 

Ctra. de Manacor, km 21 Tel. 971 665 109 / 617 378 584
Només del 26 al 31 octubre 

  • Primers Croquetes variades / Fideus de caseta amb gírgoles i caragols
  • Segons: Llom amb tombet / Escaldums de pollastre de camp amb pilotes
  • Postres: Púding d’ensaïmada / Granissat de llimona

Preu: 22 €

Pizzeria Pepe Nero 

Sa Plaça, 4 Tel. 611 324 300
Dimecres tancat 

  • Primers: Vedella amb salsa de tonyina / Tàrtar de gambes amb alvocat
  • Segons: Ravioli farcit de trufa amb salsa de parmesà / Tallarines amb salsa de ceps
  • Postres: Tiramisú / Pannacotta

Preu: 20 €

S’Espiga 

Palma, 93 Tel. 669 486 385
Divendres vespre, dissabte vespre i diumenge migdia 

  • Primers: Amanida amb formatge de cabra / Caldereta de marisc
  • Segons: Gall amb ceba / Galtes de vedella estofada
  • Postres: Ensaïmada de Can Floquet / Brownie blau

Preu: 20 €

Sa Talaieta 

Ctra de Manacor, km 20 Tel. 971 067 776
Dilluns tancat 

  • Primers: Croquetes variades (sobrassada, botifarró i pollastre) amb puré de moniato / Crema de verdures amb crostons
  • Segons: Greixera de me / Llom amb tombet i ou fregit
  • Postres: Granissat d’ametlla amb gató / Brownie amb gelat d’almívar de llet

Preu: 20 €

Santuari de Cura 

Puig de Randa Tel. 971 120 260 – 678 804 020
Dissabte i diumenge migdia obert 

  • Primers Arròs melós de pollas-tre de corral i bolets / Caragols amb allioli casolà
  • Segons: Bacallà confitat amb salsa sobrassada i mel / Cuixa de xot al forn aromatitzada amb romaní
  • Postres: Puig de Randa: Gelat d’avellana cobert de salsa de xocolata calenta / Autèntic cardenal de Lloseta amb gelat de vainilla

Preu: 22 €