Durant 10 dies teniu l’oportunitat de gaudir dels millors plats que es cuinen a Algaida. Els vuit restaurants destacats del municipi oferiran del 23 d’octubfre a l’1 de novembre, menús especials.

Es tracta d’una iniciativa impulsada per l’Ajuntament d’Algaida, encapçalat per Maria Antònia Mulet, que enguany arriba a la 14a edició.

Per mor de les mesures contra la covid-19, és obligatori reservar prèviament al restaurant. Cal dir que les begudes no són incloses en el preu, però podreu gaudir del vi dels cellers d’Algaida, Can Majoral i Oliver Moragues al preu especial de 12 euros la botella.

A més a més, tothom que participi en la mostra, entrarà en un sorteig de 8 sopars per a dues persones a un dels restaurants participants (validesa fins al 30/11/20).

Els restaurants que hi participen són: Santuari de Cura, Sa Talaieta, S’Espiga, Pizzeria Pepe Nero, S’Hostal d’Algaida, Es 4 Vents, Celler de Randa i Can Sant Cafè.

Consultau, a continuació, els menús, telèfon i horaris dels establiments que participen a la 14a Mostra Gastronòmica d’Algaida:

Can Sant Cafè

Sa Plaça, 15. Tel. 971 594 582
Dimarts tancat

  • Primers:  Ravioli de carabassó farcit de bolets i foie-gras / Sèpia farcida de rap i llagostins amb salsa de marisc
  • Segons: Llobarro amb fonoll amb arròs negre i espinacs / Ploma de porc ibèric amb fruites vermelles i verdures amb fines herbes
  • Postres: Peres amb vi negre amb xocolata calenta / Pastís Velvet casolà

Preu: 21 €

Celler de Randa

C/ Església, 24 (Randa). Tel. 971 660 989
Dilluns i dimarts tancat

  • Primers: Caragols /  Frit loco
  • Segons: Calamar farcit / Conill amb ceba
  • Postres: Púding d’ensaïmada i coco / Gató amb gelat o granissat d’ametla

Preu: 22 €

Es 4 Vents 

Ctra. de Manacor Km 21,7 Tel. 971 665 173 / 647 151 645
Diumenge i dilluns vespre, i dimarts tot el dia tancat 

  • Primers: Canelons d’ànec / Fideus de vermar
  • Segons: Bacallà a la mallorquina / Aguiat de vedella de gra amb bolets
  • Postres Greixonera de brossat / Palo de crema de Can Salem (Pastisseria d’autor)

Preu: 22 euros

S’Hostal d’Algaida 

Ctra. de Manacor, km 21 Tel. 971 665 109 / 617 378 584
Només del 26 al 31 octubre 

  • Primers Croquetes variades / Fideus de caseta amb gírgoles i caragols
  • Segons: Llom amb tombet / Escaldums de pollastre de camp amb pilotes
  • Postres: Púding d’ensaïmada / Granissat de llimona

Preu: 22 €

Pizzeria Pepe Nero 

Sa Plaça, 4 Tel. 611 324 300
Dimecres tancat 

  • Primers: Vedella amb salsa de tonyina / Tàrtar de gambes amb alvocat
  • Segons: Ravioli farcit de trufa amb salsa de parmesà / Tallarines amb salsa de ceps
  • Postres: Tiramisú / Pannacotta

Preu: 20 €

S’Espiga 

Palma, 93 Tel. 669 486 385
Divendres vespre, dissabte vespre i diumenge migdia 

  • Primers: Amanida amb formatge de cabra / Caldereta de marisc
  • Segons: Gall amb ceba / Galtes de vedella estofada
  • Postres: Ensaïmada de Can Floquet / Brownie blau

Preu: 20 €

Sa Talaieta 

Ctra de Manacor, km 20 Tel. 971 067 776
Dilluns tancat 

  • Primers: Croquetes variades (sobrassada, botifarró i pollastre) amb puré de moniato / Crema de verdures amb crostons
  • Segons: Greixera de me / Llom amb tombet i ou fregit
  • Postres: Granissat d’ametlla amb gató / Brownie amb gelat d’almívar de llet

Preu: 20 €

Santuari de Cura 

Puig de Randa Tel. 971 120 260 – 678 804 020
Dissabte i diumenge migdia obert 

  • Primers Arròs melós de pollas-tre de corral i bolets / Caragols amb allioli casolà
  • Segons: Bacallà confitat amb salsa sobrassada i mel / Cuixa de xot al forn aromatitzada amb romaní
  • Postres: Puig de Randa: Gelat d’avellana cobert de salsa de xocolata calenta / Autèntic cardenal de Lloseta amb gelat de vainilla

Preu: 22 €