Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

L’Ajuntament de Bunyola, juntament amb S’Altra Senalla i l’Associació d’Empresaris de Bunyola (AEB) han organitzat el primer concurs Cuina Local i Justa. La cita tendrà lloc el 23 de novembre, a les 11.30 hores a la Plaça de Bunyola.

A més a més, a partir de les 12 horestothom podrà tastar els plats dels concursants, que es vendran a preus populars a benefici de l’AEB. El jurat estarà format per Miquel Calent, cuiner i presentador del programa Fred i Calent; Vicky Pulgarín, guanyadora de Master Chef; i Olívia Caballero, professora de formació professional de Cuina a l’IES Calvià.

La gràcia d’aquest concurs, se celebra en el marc de la Fira de Muntanya de Bunyola, és que tots els plats han de ser com a mínim amb un producte local que es pugui trobar a la Comuna de Bunyola (bolets, fruites, caça, etc.) i com a mínim han de tenir un producte de comerç just (sucre, cacau, cafè, quinoa, sal, pebre, curri, pasta, cuscús, xocolata).

Hi poden participar totes les persones residents al municipi de Bunyola i els participants han de sol·licitar un màxim de tres ingredients de comerç just dels esmentats prèviament fins al 20 de novembre.  Hi haurà 4 premis, un de 120 euros per al més gustós i tres de 60 euros per a la recepta més original, per al més ben emplatat i per al millor elaborat per a cuiners menors de 16 anys que consistiran en vals per comprar a empreses i comerços de Bunyola que pertanyin a l’associació d’empresaris. Consultau les bases del concurs Cuina Local i Justa de Bunyola 2019 aquí.