Jesus Jiménez, de l'escola Màster D Màlaga, i Núria Cortès, de l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears, se n'han enduit el segon i tercer premi
des del Govern de les Illes Balears s'ha apostat perquè els centres de formació professional i l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears
El Consell i Mallorca Rural creen aquest programa d’emprenedoria que finançarà sis projectes
Hi podeu enviar les vostres fotos, l'únic requisit és que hi surti una ampolla de vi dels cellers integrants en aquesta denominació
Josep Lluís Roses, president de la DO Binissalem, ha destacat la importància de reconèixer a persones i entitats la dedicació i contribució
Suc de Cel de Fet a Sóller i Morvedra de Ferreries han estat els grans triomfadors de la fira Biofach
Hem estat quatre les marques de l'illa guardonades a certàmens exteriors especialitzats en oli d’oliva verge extra els anys 2020 i 2021
El termini per presentar receptes finalitza el 20 d’agost
Es tracta d’una acció de suport al procés perquè Menorca Talaiòtica sigui Patrimoni Mundial de la UNESCO
El jurat ha destacat l'originalitat de la tapa que ha batiat com a Cocarroi, gelat de la pasta i Oli de Mallorca
Aquesta primera edició se celebra 12 anys després de declarar la Dieta Mediterrània com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat
L’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de les Illes Balears (APEGIB) ha lliurat els Premis Gastronòmics de Menorca 2021
La guanyadora és alumna del cicle formatiu de grau superior de Direcció de cuina del CIFP Juníper Serra
El Concurs estatal d'Escoles de Cuina Protur Chef va ser el marc en el qual es varen lliurar els premis Cullerot Daurat, uns guardons
L'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears va acollir dijous passat, dia 10 de març, el Campionat Balear de Sommelieria (ABS), una cita