Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

El divendres 18 de gener, moltes places i cafeteries de Palma oferiran llonguetades populars amb motiu de les Festes de Sant Sebastià 2019.

D’ençà que el col·lectiu de palmesans Orgull Llonguet va reivindicar aquest tipus de pa com a producte típic i,alhora, com la denominació que fan servir a la part forana per referir-se a les persones que viuen a Palma, aquest tipus de panet ha esdevingut un element cohesionador durant la celebració de la festivitat del patró de Palma.

Com organitzar una llonguetada

Hi ha una vintena de llonguetades organitzades, però cal recordar que aquelles persones, veïns o establiments que en vulguin fer, també les poden organitzar. Només han de seguir les passes següents:

  1. Sopar de llonguets. Si no es sopa de llonguets és alguna cosa, però NO és una llonguetada.
  2. Decorar de GROC. El groc és el color de Sant Sebastià, decorau l’espai on dureu a terme la llonguetada amb paperí, globus, i tota cosa groga que trobeu!
  3. Durant la llonguetada hi ha d’haver un acte CULTURAL. Un concert, una glosada, una ballada, un recital de poesia, teatre, el que vulgueu. Gaudim amb els nostre veïnats i veïnades de la cultura un vespre!

Podeu apuntar la vostra llonguetada 2019 aquí.

Consulta les llonguetades

Si voleu consultar les que hi ha previstes, consultau aquest mapa, on hi trobareu tota la informació necessària per assistir-hi i coneixereu què hi ha preparat: