Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Els dies 2 i 9 de novembre de 2019, s’impartirà el curs pràctic de poda de garrovers amb l’objectiu de donar a conèixer els principis bàsics de la poda del garrover en el context de Mallorca.

L’encarregat de fer-lo serà Bernat Canyelles, tècnic agrícola expert en poda, que parlarà sobre la importància de la poda, dels diferents mètodes i eines, dels tipus de poda segons l’estat del garrover, les èpoques de l’any, etc.

Aquest curs, organitzat per APAEMA, s’adreça a pagesos, tècnics i persones afeccionades amb interès en aquesta temàtica. Té una durada de 8 hores i s’impartirà a la finca pública Son Real (Santa Margalida). El preu és de 30 euros per a socis d’APAEMA i 40 per a no socis de l’entitat.

Inscripcions al Curs pràctic de poda de garrovers 2019 a: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfU05wDwDL0H6XssBiAOnT_aKXSGTju4tTQHeiW6H4hyeobUQ/viewform