Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Els dies 2 i 9 de novembre de 2019, s’impartirà el curs pràctic de poda de garrovers amb l’objectiu de donar a conèixer els principis bàsics de la poda del garrover en el context de Mallorca.

L’encarregat de fer-lo serà Bernat Canyelles, tècnic agrícola expert en poda, que parlarà sobre la importància de la poda, dels diferents mètodes i eines, dels tipus de poda segons l’estat del garrover, les èpoques de l’any, etc.

Aquest curs, organitzat per APAEMA, s’adreça a pagesos, tècnics i persones afeccionades amb interès en aquesta temàtica. Té una durada de 8 hores i s’impartirà a la finca pública Son Real (Santa Margalida). El preu és de 30 euros per a socis d’APAEMA i 40 per a no socis de l’entitat.

Inscripcions al Curs pràctic de poda de garrovers 2019 a: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfU05wDwDL0H6XssBiAOnT_aKXSGTju4tTQHeiW6H4hyeobUQ/viewform