/

Darrera jornada de la Mostra de Cuines de Calvià

En aquesta ocasió, un total de cinc restaurants situats a les zones de Cas Català, Bendinat, Illetes, Portals Nous, Costa d’en Blanes, Son Caliu

Aquest divendres, 29 d’abril, se celebrarà la darrera jornada de la Mostra de Cuines de Calvià de la primavera de 2022. La cita continua amb èxit cada cap de setmana amb més participants ja que s’hi sumen els mallorquins residents i els visitants que arriben a l’illa amb el començament de la temporada turística.

En aquesta ocasió, un total de cinc restaurants situats a les zones de Cas Català, Bendinat, Illetes, Portals Nous, Costa d’en Blanes, Son Caliu. A continuació podeu consultar quins són, on es troben, els menús que ofereixen i el preu que val. Recordau si hi voleu anar, és convenient reservar-hi abans.

MESÓN SON CALIU – Av. Son Caliu, 1 (Son Caliu)
Reserves: 971 680 086
Primer plat: Ous trencats amb calamars, sobrassada i mel de Fuenlabrada de los Montes
Plat principal: Cua de bou a l’estil cordovès amb puré aromatitzat de tòfona negra
Postres: Cardenal de Lloseta farcit amb cremós de bombó Ferrero Rocher
Beguda: Copa de vi Rioja, aigua, canya o refresc
Preu: 18 €

BALNEARIO ILLETES – Passeig Illetes, 52 (Illetes)
Reserves: 673 417 329
Primer plat: Saquet de verdura i gambes
Plat principal: Linguine amb calamars
Postres: Quarto embetumat (brioix clàssic mallorquí) amb merenga, cobertura de xocolata i gelat de vainilla
Beguda: Aigua, refresc, cervesa o copa de vi
Preu: 18 €

LOS PLATOS DE SOTO – Campoamor, 2  (Bendinat)
Reserves: 638 451 758
Primer plat: Crema d’espàrrecs de marge amb gambes
Plat principal:  Cachopu calvianer (cachopu de xot calvianer)
Postres: Panacota de fruits vermells
Beguda: Aigua, refresc, 1 canya o copa de vi Albariño o negre Rioja
Preu: 18 €

LUIS RESTAURANTE – Ctra. Palma- Andratx, 4 (Cas Català)
Reserves: 971 703 013
Primer plat: Caneló de carn d’olla sobre crema de cigrons suau
Plat principal: Galtes al vi negre amb puré de patata i moniato
Postres: Brioix de poma amb crema anglesa
Beguda: Aigua i ofertes en vi
Preu: 18 €

DELFINOS RESTAURANT – Benito J. Feijoo, 8 (Portals Nous)
Reserves: 971 676 449
Primer plat: Rotllet de primavera
Plat principal: Filet de porc al pebre
Postres: Pastís de formatge de maduixa
Beguda: Aigua, refresc, canya o copa de vi
Preu: 18 €

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

*

code

 

Latest from Actualitat