/

David Hernández guanya el concurs Protur Chef 2023 d’escoles de cuina

Jesus Jiménez, de l'escola Màster D Màlaga, i Núria Cortès, de l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears, se n'han enduit el segon i tercer premi

El jove cuiner David Hernández, de Hotel Escola Santa Brígida de Gran Canària, ha estat proclamat guanyador de la cinquena edició de Protur Chef, el concurs estatal d’escoles de cuina. El segon premi l’ha rebut Jesús Jiménez, de l’escola Màster D Màlaga; i el tercer ha estat per a Núria Cortès, de l’Escola d’Hoteleria de Balears.

El jurat de l’edició de 2023 ha estat format per La decisió la van prendre Bernabé Caravotta (Vandal Restaurant), David Moreno (Hotel Can Simoneta), Tomeu Martí (Arume), Jonay Hernández (La Vieja), Andreu Genestra, Joan Marc Garcías (amb restaurant homònims), Toni Tarragó (Es tast de na Silvia), Juliana González (sommelier) i Tomeu Caldentey com a president del jurat, amb el xef Koldo Royo exercint de presentador, amenitzant com cada any amb les seves infal·libles maneres rocanroleres.

Prèviament es va celebrar concurs per als més petits, el Protur Chef Kids, que va tenir com a tercera classificada Maria de Lluc, el segon lloc fou per a Agnès Obrador, mentre que el primer premi se l’endugué Ornella d’Addona. Cal tenir en compte que aquest certamen té el mateix jurat que el de Protur Chef, senyal de com és d’important per a l’organització de Protur Hotels despertar l’interès per la gastronomia entre les futures generacions.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat