//

Diecisiete Grados inaugura la temporada de bullit madrileny a Palma

El restaurant, situat al barri de Santa Catalina, l'oferirà cada dijous a migdia

El restaurant Diecisiete Grados comença aquest mes de novembre la temporada de bullit. Cada dijous a migdia oferirà bullit d’estil madrileny, un plat que va tenir molt bona acollida l’any passat. En aquest segona edició de les jornades dedicades al bullit, Diecisiete Grados reivindica els plats de cullera amb productes de proximitat.

José Pérez i Pau Bestard, propietaris del restaurant presentaren aquesta iniciativa culinària juntament amb Beatriz Pozo, cap de sala del restaurant, i el cuiner Franco Pallarès, el passat el dijous 13 de novembre. Explicaren que aquesta temporada, oferiran una versió personal del cocido madrileny i asturià, el qual han fusionat amb ingredients de Mallorca per reivindicar la cuina de sempre amb un toc creatiu i actual, alhora que demostra que els plats tradicionals també poden evolucionar i sense perdre la seva essència.

El restaurant Diecisiete Grados es troba al carrer Fàbrica de Palma, a la barriada de Santa Catalina, i fa part del grup Palma Ocio. L’objectiu del menú, que s’oferirà per 19,5 euros (beguda no inclosa) és dinamitzar el panorama culinari i turístic de la ciutat durant tot l’any, i promoure també el consum local en temporada baixa.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat