El restaurant Urbà és el concepte més bristot del cuiner Santi Taura a l'hotel El Llorenç de Palma. Hi ofereix plats diversos amb l'objectiu que els comensals els comparteixin,
El peix fresc i la carn madurada, tot fet al caliu, són les especialitats del restaurant Ses Coves de Campanet
El restaurant Kanalla de Palma ofereix una cuina atrevida i suggerent. Obert el mes de juny de 2022 pels germans Tony i Kiko Escribano,és un espai per
El restaurant s'ubica dins les instal·lacions de l'hotel Suites del Lago, el més sostenible de Menorca, concretament a la terrassa superior, des d'on
El restaurant Xalest va obrir les portes el mes d'octubre de 2021 i el seu xef és Xema Álvarez, conegut per ser el
Cuina selecta/TapesCentre/Mallorca/PalmaMenú del dia[:ca]Obert de dilluns a diumenge. [:en]Open from Monday to Sunday. [:es]Abierto de lunes a domingo. [:de]Geöffnet von Montag bis
Castell de Son Claret ofereix una proposta gastronòmica de nivell. Es tracta del restaurant Sa Clastra que ofereix plats i servei d'alta cuina, amb
A la Platja de Muro, hi trobareu el restaurant Fusión 19, un concepte gastronòmic de cuina selecta que combina l'essència mediterrània i els tocs més
El restaurant Andana va obrir les portes el mes de maig de 2020, després de viure els moments més durs i més plens d'incertesa
Béns d'Avall és un dels restaurants més destacats de Sóller, amb una cuina saborosa i unes vistes envejables al mar i a
El restaurant Quadrat de Palma ofereix una carta suculenta amb els cuiners Àlvar Albaladejo i Carles Forteza. El producte local és el protagonista d'una carta que varia
La cuinera Margalida Coll ofereix a l'hotel Gran Melià de Mar una oferta culinària de qualitat, basada al 100% en el producte local
Sa Pedrera des Pujol és un restaurant amb encant, ubicat en una antiga pedrera de marès de Sant Lluís
El restaurant Voro es troba a l'hotel Park Hyatt Mallorca, a Canyamel (Capdepera) i ha rebut l'estrella Michelin 2019, un guardó ben merescut
Raw and Grill Brasserie és l'aposta culinària de l'Hotel Cort de Palma. Plats amb aliments crus i productes fets al caliu del forn Josper són els atractius d'una proposta
Beatnik ofereix una proposta culinària que combina espècies exòtiques amb sabors de la Mediterrània, Sud-Amèrica i Àsia
El cuiner català Òscar Molina ofereix un passeig culinari interessant a base de combinar la cuina japonesa i peruana amb la mediterrània. Una experiència
El cuiner Andreu Genestra ofereix al restaurant Aromata un espai per gaudir de l'alta cuina de mercat, amb producte fresc i de temporada, en un ambient