/

Èxit de participació al sopar solidari amb l’ONG Tatu Project

La Plaça de Selva va acollir 300 persones que posaren el seu gra d'arena per ajudar dues comunitats del nord de Tanzània

El vespre de dia 2 d’agost va tenir lloc el sopar solidari que cada any Agromallorca organitza a favor de l’ONG Tatu Project, una organització sense ànim de lucre que facilita un desenvolupament equitatiu i sostenible per a la comunitat rural de Msitu Wa Tembo i Londoto en el nord de Tanzània.

L’acte va ser un èxit d’assistència de públic i col·laboradors, més de 300 persones varen omplir la plaça de Selva i varen tastar els arrossos que en Kike Martí d’Arrozame va preparar amb productes de Mallorca. La pandèmia de la covid-19 va obligar a suspendre l’acte solidari els dos darrers anys, però finalment aquesta setmana s’ha pogut fer amb un públic amb moltes ganes de participar en aquest projecte sense ànim de lucre que Agromallorca apadrina des de fa anys gràcies al suport de Jaume Pou i Isabel Vicens.

Entre el públic, hi va haver representants d’institucions i associacions de Mallorca, socis de Tatu Project i tots els col·laboradors sense els quals no s’hagués pogut dur a terme l’acte. Durant la vetllada, a més de gaudir de les sis paelles gegants patrocinades per Arrozame i de l’espectacle del Màgic Cloquell, es va fer una rifa de regals que inclouen massatges, sopars i dinars a restaurants, lots de productes… i fins i tot un cap de setmana a l’agroturisme Sa Vinyota.

Els col·laboradors d’aquest acte són Arrozame, Bar Can Pereó, Forn Sa Plaça, Perruqueria Blanc, Tramuntana Fisio, Banana’s, Cas Sereno, Farmacia Frau Lladó, Karretània, Bayer, restaurant Formentera, Sa Vinyota, Som Pagesos, Sa Tafona de Caimari, Emare, Rocio Albrol, Cas Frasquet, Il Forno, Dos Perellons, Casa Gutier, Agroquímica Balear, Moai Beach Club, Ultima Hora i Diario de Mallorca.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat