Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Divendres, 28 de setembre

8 h Mercat a l’aparcament cobert de l’Escola Graduada.

20.30 h Sopar a la fresca. L’Ajuntament convida a tots els binissalemers i binissalemeres a endiumenjar els carrers del nostre poble i que convidem tots els nostres amics i  amigues a sopar a la fresca. També hi haurà serveis especials de tren.

01.30 h A la plaça de l’Església, correfoc a càrrec dels dimonis de Binissalem Sa Fil·loxera de l’Infern amb l’espectacle de Recerca.

Dissabte, 29 de setembre

17 h Desfilada de carrosses 2012. Acompanyades per l’Associació de la Tercera Edat, xeremiers i Binicada.

18 h Al Parc de la Rectoria, Inauguració de la IX Fira del Vi. Horari: dissabte de les 18h a les 22h, i diumenge de les 11h a les 14h i de les 17h a les 20h.

23 h A la plaça de l’Església, gran revetlla amb l’actuació de: Duo Acuarius, Baix’n’Nicotina, Big Without String i DJ Pere Finques.

Diumenge, 30 de setembre

11.30 h Als vasos de l’Església, Ofrena a Santa Maria de Robines del most novell a càrrec dels vermadors i vermadores de 2012. Presenta l’acte Maria Antònia Bibiloni. Concurs de raïms, ho atrocina Teka Sanitari Systems. Ballada dels gegants de Binissalem: Jaume i Aina acompanyats pels xeremiers. Actuació de na Maria Cànoves i del Tall de Vermadors.

16 h A la plaça de l’Església, vi de franc per a tothom i venda de coca.
20 h Ballada popular amb els grups Cofre Antic i Terra Roja.