Festes del Vermar a Binissalem 2012

Divendres, 28 de setembre 8 h Mercat a l’aparcament cobert de l’Escola Graduada. 20.30 h Sopar a la fresca. L’Ajuntament convida a tots els binissalemers i binissalemeres a endiumenjar els carrers del nostre poble i que convidem tots els nostres amics i  amigues a sopar a la fresca. També hi haurà serveis especials de tren. 01.30 h A la plaça de l’Església, correfoc a càrrec dels dimonis de Binissalem Sa Fil·loxera de l’Infern amb l’espectacle de Recerca. Dissabte, 29 de setembre 17 h Desfilada de carrosses 2012. Acompanyades per l’Associació de la Tercera Edat, xeremiers i Binicada. 18 h Al

Divendres, 28 de setembre

8 h Mercat a l’aparcament cobert de l’Escola Graduada.

20.30 h Sopar a la fresca. L’Ajuntament convida a tots els binissalemers i binissalemeres a endiumenjar els carrers del nostre poble i que convidem tots els nostres amics i  amigues a sopar a la fresca. També hi haurà serveis especials de tren.

01.30 h A la plaça de l’Església, correfoc a càrrec dels dimonis de Binissalem Sa Fil·loxera de l’Infern amb l’espectacle de Recerca.

Dissabte, 29 de setembre

17 h Desfilada de carrosses 2012. Acompanyades per l’Associació de la Tercera Edat, xeremiers i Binicada.

18 h Al Parc de la Rectoria, Inauguració de la IX Fira del Vi. Horari: dissabte de les 18h a les 22h, i diumenge de les 11h a les 14h i de les 17h a les 20h.

23 h A la plaça de l’Església, gran revetlla amb l’actuació de: Duo Acuarius, Baix’n’Nicotina, Big Without String i DJ Pere Finques.

Diumenge, 30 de setembre

11.30 h Als vasos de l’Església, Ofrena a Santa Maria de Robines del most novell a càrrec dels vermadors i vermadores de 2012. Presenta l’acte Maria Antònia Bibiloni. Concurs de raïms, ho atrocina Teka Sanitari Systems. Ballada dels gegants de Binissalem: Jaume i Aina acompanyats pels xeremiers. Actuació de na Maria Cànoves i del Tall de Vermadors.

16 h A la plaça de l’Església, vi de franc per a tothom i venda de coca.
20 h Ballada popular amb els grups Cofre Antic i Terra Roja.

Latest from Actualitat