Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

El restaurant Es Fanals de l’hotel Jumeirah Port de Sóller ha organitzat un sopar amb un cartell de primera. Es tracta de la darrera sessió del cicle Guest Chef Series que aquest 2019 ha arribat a la quarta edició.

L’activitat tendrà lloc dia 1 de novembre i reunirà a tots els cuiners que han participat enguany en aquest cicle. Javier Soriano, cap de cuina del restaurant Es Fanals, compartirà fogons amb 4 destacades figures de la cuina de Mallorca com Cati Pieras, xef del restaurant Daica i Millor Xef de l’any 2018 a Mallorca. També hi serà present Andreu Benítez, xef del restaurant Botànic de Palma, qui durant anys ha estat la mà dreta de Tomeu Caldentey al desaparegut Bou Restaurant. A més a més, hi participarà Javier Hoebeeck, xef del restaurant Fusión 19 de la Platja de Muro, que està destacant a la zona nord de Mallorca; i també hi participarà Fabián Fuster, del restaurant Canela de Palma, un dels restaurants que marquen tendència des de fa un parell d’anys a la capital de l’illa.

Per gaudir completament d’aquesta experiència culinària l’hotel Jumeriah ha creat un paquet especial que inclou el sopar i l’estada d’una nit per 450 euros. Més informació reserves al 971 637 888.