Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Fernando P. Arellano, xef del restaurant Zaranda amb dues estrelles Michelin, i Javier Gardonio, xef d’El Patio de Glòria, van oferir una deliciosa vetllada gastronòmica el dissabte 14 de setembre amb el nom Nit d’Època.

La cita es va celebrar al restaurant Pati de Glòria de Palma, i va consistir en un esdeveniment gastronòmic preparat amb molta de cura i amb atenció a cada detall. Els xefs van oferir la seva particular visió de la gastronomia en una sopar a quatre mans, una filosofia culinària basada en compartir i interactuar a taula.

El vespre va començar amb una copa de cava i unes tapes com el bunyol d’humita norteña de blat de moro amb llagostí (El Pati de Glòria) i el bombó de bou amb flam de ceba caramel·litzada i tòfona negra (Zaranda) i va prosseguir amb diferents plats com el clàssic ou negre de Fernando P. Arellano i l’ensaïmada que va viatjar a orient i en va tornar de Javier Gardonio.

Javier Gardonio va començar la trajectòria professional al costat de Fernando P. Arellano l’any 2006 al restaurant Zaranda a Madrid. Més tard, es va traslladar a Mallorca per continuar treballant al costat del seu mentor i amic, Fernando P. Arellano. El mes de gener de 2019, Javier Gardonio va agafar les regnes dels fogos de El Patio de Glòria sota la direcció de Vanessa Cabau, directora general del grup Cabau Hotels.