/

Jorge Landa i Diego Apuntate guanyen el concurs de Vaca Vermella de Menorca

Els dos cuiners aragonesos, concretament d'Òsca, han elaborat una recepta pròpia que han batejat amb el nom de  'Se te va el coco con la Vaca Vermella de Menorca”.

Els cuiners Jorge Landa i Diego Apuntate han estat els guanyadors del primer Concurs de Cuina Aplicada a la Vaca Vermella de Menorca. Els dos cuiners aragonesos, concretament d’Òsca, han elaborat una recepta pròpia que han batejat amb el nom de  ‘Se te va el coco con la Vaca Vermella de Menorca”.

El concurs, organitzat per CAEB Menorca i ASCAIB, es va celebrar diumenge passat, dia 6 de març, a la Plaça de la Llibertat de Ciutadella. El plat elaborat per Landa i Apuntate va consistir en un fals caneló de vedella amb un brou de la mateixa carn, per al qual han aconseguit un premi valorat en 1.000 euros. El segon lloc va ser per al menorquí Josep Maria Borràs, xef del restaurant de l’agroturisme Santa Marianna, mentre que el tercer classificat va ser per a Andrés Rengel Herrero, de València, cuiner i docent del Mediterráneo Culinary Center.

El jurat estava format pels cuiners Miquel Mariano, Sílvia Anglada, Pepa Muñoz Koldo Royo, Jose Cortés i pel periodista gastronòmic Josep Al·lès.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat