/

La Fira Ecològica de Puigpunyent torna carregada de propostes

Els dies 28 i 29 s'han organitzat activitats com tast de vins i embotits, un taller de cuina amb flors i ruta d'ecotapes

Puigpunyent torna a reivindicar-se com a municipi ecològic capdavanter. Ho fa aquest cap de setmana amb la Fira Ecològica, una de les primeres que es varen organitzar a Mallorca per reivindicar el consum d’aliments lliures de pesticides.

La Fira Ecològica de Puigpunyent se celebrarà des del divendres 27 de maig fins al diumenge 28 de maig. El sus el va donar divendres passat el tast de productes de vins de Son Puig i embotits de Can Ribas i es reprèn aquest dissabte, amb un taller d’herbes i la nit d’ecotapes, a més de l’actuació de Cabot i de disjòqueis locals. L’endemà, hi haurà colla de xeremiers, l’actuació de l’Escola de Ball de Galilea i la demostració de cuina amb flors i plantes silvestres, a més de la ruta gastronòmica i finalitzarà amb el concurs de tall de verduc i una degustació de gelat amb coca de quarto.

Podeu consultar tot el programa d’activitats de la Fira Ecològica de Puigpunyent 2022 aquí.

A continuació teniu una selecció de propostes:

Dissabte 28 de maig

  • 18 hores: Inici de la Fira Ecològica
  • 18:30 hores: Taller d’herbes de Mestre Biel (preu: 9 euros/litre. Heu de dur ampolla de casa)
  • 19:30 hores: Actuació de Castellers de Mallorca
  • 21:00 hores: Nit d’Ecotapes amb els restaurants Cas Patró, Can Jordi, Sa Vinya, Es Pont, La Vila i Es Ratxo
  • 23:00 hores: Concert de Cabot

Diumenge 29 de maig

  • 10:00 hores: Inici de la fira
  • 11:30 hores: Actuació de l’Escola de Ball de Galilea
  • 13:00 hores: Demostració de cuina amb flors i plantes silvestres de la zona (a la paradeta Dones en Flor). Hi haurà un tast gratuït després de la demostració.
  • 13:00 hores: Ruta gastronòmica ecològica.
    • La Vila: Tombet
    • Es Pont: Alberginíes farcides de carn
    • Sa Vinya: Sopes de verdures / Estofat de pilotes amb patates
    • Can Jordi: Frit
    • Cas Patró: Panada argentina de verdures
    • Es Ratxo: Ensaïmada farcida de lechona rostida a baixa temperatura amb
      parmentine de vainilla / broqueta de bacallà, maduixes i moniato damunt
      couscous amb herba-sana i llima
  • 16:00 hores: Concurs de tall de verduc
  • 18:00 hores: Cloenda de la fira amb gelat i coca de quarto.

 

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

*

code

 

Latest from Actualitat