La seva recepta de gelat de tomàtiga fou la guanyadora de l’edició del mes d’agost de 2013 del concurs Mossegades.
Poguérem conversar amb en Manu Catman i donar-li el premi personalment. Gaudírem d’una bona estona entretinguda i parlar del que més ens agrada: la cuina i la gastronomia. També aprofità l’avinentesa per manifestar la seva satisfacció perquè una empresa artesana com Gelats Valls elaboràs el seu gelat.
Aquí en teniu la seva crònica: http://www.cocinandoconcatman.com/cursos-especiales/especiales/nuestro-helado-de-tomate-en-helados-valls-pollenca.html
Gràcies, Manu, per aquesta bona estona. Estam en contacte!
Recordau que aquest mes el concurs Mossegades va de carabasses. Enviau la vostra recepta, tingueu o no blog aquí:
http://gastronomicament.cat/concurs-mossegades-octubre-2013
Si us interessa tornar a llegir l’entrevista que férem a en Manu en motiu del seu premi, ho podeu fer aquí:
http://gastronomicament.cat/manu-catman-la-cuina-es-el-punt-de-reunio-de-la-familia