Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

El Bar Flexas va acollir una maridatge ben interessant dimecres passat batiat com a ‘Burbuja Granuja’. Va ser un sopar molt divertit i saborós amb els caves ecològics de Mastinell de Vilafranca del Penedès i la cuina que el xef Max Lawrie elabora al popular bar de Palma.

Cada plat va estar maridat amb un cava i una cançó de La Movida (anys 80) que el sommelier Daniel Arias i la Terremoto de Alcorcón, propietària del Bar Flexas, es varen encarregar de seleccionar.

El maridatge va ser el següent:

  • El vi blanc Alba, amb uns seitons envinagrats i la música de Paraíso amb la cançó ‘Para ti’, una cançó que reflecteix la joventut, la frescor i, fins i tot, la innocència.
  • Brut Rosé Mastinell amb unes gambes y la cançó ‘Groenlandia’ del grup Zombies. Perquè a qualsevol lloc també es pot menjar bé.
  • Croqueta de confit d’ànec amb el cava Brut Real de Mastinell, amb una criança mínima de 72 mesos. Un cupatge de Macabeu, Xarel·lo i Parellada apte per a vegans, amb la cançó ‘La chica de ayer’ de Nacha Pop.
  • Pica-pica de sípia amb sobrassada i curri vermell es va maridar amb el cava Nature Mastinell, un brut nature d’una criança de 96 mesos, fet amb Macabeu, Xarel·lo i Parellada, que es va degustar mentre sonava ‘Aquella canción de Roxy’ del grup La Mode: el descobriment, el desig… quan saps que una cosasortirà bé només amb mirar-ho.
  • Acabàrem amb una degustació de formatges i confitura casolana va posar el punt i final juntament amb el cava Carpe Diem Mastinell, un brut nature també amb una criança de 96 mesos, fet amb Chardonnay, Parellada i Xarel·lo, i hi va sonar ‘Quiero ser santa’ del grup Parálisis Permanente, una cançó sobre l’ateviment, la rebel·lia, perquè també es pot anar a contracorrent i triomfar.