Sílvia Anglada, Cati Pieras, Ana Jiménez i Marga Orell faran una degustació de cuina antiga
Dia 1 de març, a Ciutadella, tendrà lloc la degustació gastronòmica a càrrec de quatre cuineres destacades de les Balears. Sílvia Anglada, del restaurant Es Tast de na Sílvia (Menorca); Cati Pieras, del restaurant Daica (Mallorca); Ana Jiménez, del restaurant Quimera (Formentera), i Marga Orell, de del restaurant S’Ametller (Eivissa) compartiran fogons i complicitats en un menú titulat 4 dones, 4 illes.
La cita tendrà lloc al restaurant Es Tast de na Sílvia, a les 14 hores, i consistirà amb una selecció de 5 plats que es maridaran amb begudes de la terra.
El menú és el següent:
- Cuinat de guixes amb verdura
Elaborat per Marga Orell, un plat de la pagesia ben gustós.
Maridat amb vi negre Tradición de Can Maymó - Ossos amb col
Elaborats per Ana Jiménez, un plat típic de l’hivern, abans d’arribar la Quaresma
Maridats amb cervesa artesanal Formentereña - Pilotes de peix i formatge amb oliaigua de safrà
Elaborades per Sílvia Anglada, qui combina les pilotes extretes del llibre ‘Art de la Cuina’, del franciscà Fra Roger (1704-1764) amb un plat pagès, l’oliaigua
Maridades amb vi Binifadet Chardonnay - Aguiat de faraona a la senyorial
Elaborat per Catalina Pieras, una proposta exquisida de casa bona
Maridat amb vi Illenc de Vins Toni Gelabert - Salsa de Nadal
Elaborada per Marga Orell, una delícia amb brou de carn, ametlles, mel, ous…
Maridada amb copeta de licor de frígola Aniseta
El preu és de 38 euros i les reserves es poden fer per Whatsapp al: 649 41 36 35
L’activitat està emmarcada dins la Diada de les Illes Balears i compta amb la implicació de l’especialista gastronòmic Andoni Sarriegi (Ajo Negro), a més del suport del Consell de Mallorca, Baleària, Trui i Tres Serveis Culturals.