/

Música i vi al celler Blanca Terra de Montuïri

El celler Blanca Terra i el grup de cambra Minimal Tempo oferiran un maridatge de música i vi a l'aire lliure el proper 2 de juliol, a les 21 hores.

El celler Blanca Terra i el grup de cambra Minimal Tempo oferiran un maridatge de música i vi a l’aire lliure el proper 2 de juliol, a les 21 hores.

Serà un concert a la fresca durant el qual se serviran diferents vins del celler per maridar-los amb la música. Aquest original esdeveniment tindrà lloc a la terrassa de BlancaTerra, en un ambient màgic amb vistes a Montuïri i com a teló de fons la Serra de Tramuntana. Tots els assistents podran visitar el celler i el museu de Blanca Terra i seran rebuts amb una copa de benvinguda. Durant el concert se serviran tres vins més i un tast de coques mallorquines.

Minimal Tempo està format actualment per dos violinistes, un violoncel·lista, un percusionista, un teclista i guitarrista i el director del grup, Benjamín Martínez, al piano. Els músics que formen el grup tenen una sòlida formació musical i una llarga trajectòria. L’estil musical de Minimal tempo està influenciat principalment per Olafur Arnalds i Ludovico Einaudi, és un estil minimalista i té a veure amb la música cinematogràfica. Aquest estil musical es caracteritza per l’ús d’instruments acústics combinats amb elements electrònics controlats per ordinador, de manera que Minimal Tempo oferirà una música eclèctica i immersiva que amb la seva lleugeresa i suavitat no deixa indiferent a ningú

Les entrades ja estan a la venda a la botiga en línia del celler, www.blancaterra.com. Podeu sol·licitar-ne més informació al telèfon 971 267 163.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

*

code

 

Latest from Actualitat